Fianatere dubioasa partidul SOS

Domnule Director,
Subsemnatul xxx, doresc să vă semnalez o situație deosebit de alarmantă și îngrijorătoare referitoare la activitatea partidului SOS, condus de doamna senator Diana Ivanovici Sosoaca.
Conform informațiilor pe care le-am obținut, constat cu surprindere că partidul menționat a tipărit un număr de 500.000 de pliante, iar finanțarea acestei activități a provenit din surse externe, inclusiv din Rusia, Ucraina, Serbia, Turcia și Austria, precum și din alte țări. Aceste fonduri au fost disimulate sub forma unor donații minore provenite de la cetățeni străini pentru Crevedia. Este extrem de îngrijorător faptul că acești bani au fost direcționați către contul personal al Dianei Iovanovici Șosoaca, a soțului său Silvestru Șosoaca și al lui Marcel Viziteu, membru în conducerea formațiunii, dar și către conturile de lei, dolari și euro ale partidului.
Ceea ce intensifică gravitatea situației este lipsa totală a oricăror documente contabile care să justifice producția acestor pliante. Această absență de transparență ridică semne serioase de întrebare cu privire la modul în care fondurile au fost administrate și utilizate. Este de neconceput ca un partid politic să primească sume semnificative de bani din surse străine fără a furniza documentația necesară pentru a justifica aceste fonduri și pentru a le integra în cadrul legal.
În calitate de cetățean responsabil, solicit investigarea imediată și riguroasă a acestui caz și luarea de măsuri urgente pentru a clarifica modul în care aceste fonduri au fost utilizate și pentru a stabili eventualele responsabilități legale. Este crucial să se asigure că instituțiile statului acționează în conformitate cu legea pentru a menține integritatea proceselor politice și pentru a restabili încrederea cetățenilor în democrație.
Vă rog să luați în considerare această sesizare și să inițiați măsurile necesare pentru a investiga și remedia această situație. Reiterez importanța protejării transparenței și a legalității în viața politică a țării noastre.
Cu respect,

Detalii sesizare

15 decembrie 09:50 AM  ·   București   ·   ·   Calitate: cetatean
Categorii:
Achiziționarea de bunuri de către partide,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *