Fianatare Partidul SOS

Domnule Director,

Doresc să vă aduc la cunoștință o situație extrem de gravă care a fost adusă în atenția publicului, generând îngrijorări serioase privind integritatea financiară a partidului condus de doamna senator Diana Iovanovici Șosoaca.

Conform informațiilor recente apărute în spațiul public, se pare că doamna senator a dispus retragerea sumei de 100.000 de euro din conturile partidului. Această informație a fost confirmată chiar de un coleg de partid. Aceasta ridică semne serioase de întrebare cu privire la modul în care fondurile partidului sunt gestionate și utilizate.

În plus, se adaugă faptul că partidul a tipărit 500.000 de pliante, iar finanțarea pentru această activitate a provenit din surse externe, inclusiv din Rusia, Ucraina, Serbia, Turcia și Austria, precum și din alte țări. Fondurile respective au fost disimulate sub forma unor donații minore provenite de la cetățeni străini pentru Crevedia. Întrucât acești bani au fost direcționați către conturile personale ale Dianei Iovanovici Șosoaca, a soțului său Silvestru Șosoaca și ale unui membru al conducerii formațiunii, Marcel Viziteu, dar și către conturile partidului în diverse valute, această situație ridică serioase semne de întrebare privind transparența financiară și respectarea legislației în vigoare.

Este esențial să se investigheze imediat și cu fermitate această situație, pentru a clarifica modul în care fondurile au fost utilizate și pentru a stabili eventualele responsabilități legale. Transparența și legalitatea în viața politică sunt aspecte fundamentale pentru menținerea încrederii cetățenilor în democrație.

Vă rog să luați în considerare această sesizare cu cea mai mare seriozitate și să inițiați măsurile necesare pentru a proteja integritatea proceselor politice și pentru a asigura respectarea legilor țării. Aștept cu încredere că veți acționa în mod corespunzător și veți restabili încrederea cetățenilor în instituțiile statului.

Vă mulțumesc pentru atenție și promptitudinea cu care veți aborda această problemă.

Cu respect,

Detalii sesizare

15 decembrie 10:13 AM  ·   București   ·   ·   Calitate: cetatean
Categorii:
Achiziționarea de bunuri de către partide,

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *